You are here

Romstal Habitat K 25kW fasadni kombinovani gasni kotao

Šifra:
1123262
Cena:92.850,00 RSD
Dodajte u listu želja
Prosek: 3 (1 glas)

ROMSTAL HABITAT K KONDENZACIONI KOMBINOVANI FASADNI GASNI KOTAO

Savršena kombinacija odličnih performansi i modernog dizajna. Linija zidnih gasnih kotlova Romstal Habitat zasnovana je na višedecenijskom iskustvu u proizvodnji italijanskih gasnih kotlova, kao i odabiru optimalnih i proverenih komponenti koje se ugrađuju u kotlove. Jednostavna linija koja se uklapa u bilo koji dom, kompaktan, moderan i snažan, Romstal Habitat pruža vrhunske performanse i izuzetno je energetski efikasan.

HABITAT K i KR gasni kotlovi su osmišljeni i razvijeni na bazi novog izmenjivača toplote od nerđajućeg čelika. Unutrašnji presek namotaja je povećan 4 puta u poređenju sa sličnim zbog čega ima dobru toplotnu efikasnost, bolju otpornost na prljavštinu i kamenca u sistemu, tako da je pogodan za zamenu starih kotlova. Takođe, novi jednosmerni izmenjivač toplote garantuje visok protok, mali gubitak opterećenja, jednostavno čišćenje i održavanje.

U kotao je ugrađena elektronska GRUNDFOS cirkulaciona pumpa sa frekventnom regulacijom,  frekventno regulisani ventilator sa promenjivim brojem obrtaja,  hidraulična grupa je izlivena od mesinga, a gasni ventil je nove generacije tzv.  Smart Adaptive.

Slični proizvodi