You are here

Termal 25 kW kotao na pelet

Akcija -5%
Šifra:
900510.004
Redovna cena:195.870,00 RSD
Cena:186.000,00 RSD
Ušteda:9.870,00 RSD (5%)
Dodajte u listu želja
Prosek: 3.8 (16 glasova)

Kotlovi Termal 25kW se koriste za centralno grejanje stambenih i manjih poslovnih površina od 80 do 200 m2 uz odgovarajuću toplotnu izolaciju. 

Kotlovi rade automatski, doziranjem peleta pomoću pužnog transportera iz spremnika za pelet koji je deo uređaja, smeštenog iznad kotlovskog dela uredaja. Plamen koji se razvija u kotlu tokom normalnog izgaranja drvenog peleta oslobađa upravo onu količinu ugljičnog dioksida (CO2) koja bi se oslobodila prirodnim raspadanjem drva.

Kotlovi termal 25 su automatizovani i imaju mogućnost programiranog rada. Kompaktan izgled, prelep dizajn i vrlo mala potrošnja samo su neke od osobina koje ovaj kotao izdvajaju od ostalih u kategoriji.

Čelične su konstrukcije, modernog dizajna i visoke iskorištenosti. Kotlovi su opremljeni vrlo kvalitetnim automatskim regulacijskim uređajima koji u svakom trenutku osiguravaju sigurno i praktično korištenje i jednostavno rukovanje preko ekrana osetljivog na dodir.

Prednost kotla Termal 25 u odnosu na kotlove iz ove kategorije osim same kompaktnosti i mogućnosti instalacije u male prostorije jeste i taj da poseduje elemente obavezne za svaki sistem centralnog grejanja (ekspanziona posuda, cirkulaciona pumpa i sigurnosni ventil) već integrisani u telo kotla. 

Slični proizvodi