You are here

Bosch Compress 6000 AW toplotne pumpe

Šifra:
300110
Cena:702.699,00 RSD
Dodajte u listu želja
Proizvod je neocenjen

Bosch Compress toplotne pumpe sa vazduhom kao izvorom toplote su inovativni proizvod koji obezbeđuje pouzdano grejanje, hlađenje i toplu vodu sa energijom koju dobija iz vazduha.

Toplotnu pumpu ubrajamo u visokoefikasno uređaje za uštedu energije. Sve što im je potrebno za rad je električna struja kao pokretačka energija. U najboljem slučaju 17% električne energije je dovoljno da vam pruži 100% komfor grejanja i korišćenja tople vode, dok 83% energije dolazi iz vazduha (slučaju Bosch Compress 6000 AV 7 pumpe na 7 °C spoljašnje temperature i 35 °C temperature vode).

Brza i jednostavna instalacija zahvaljujući novoj konfiguraciji komponenata. Ima opciju Whisper: smanjenje nivoa buke za 3 dB(A), što je jako važno naročito noću kao i mogućnost kombinovanja sa sa gasnim kotlom i solarnim sistemom.

Nova generacija invertera, dvostruko rotirajući kompresor, izuzetno efikasna funkcija “defrost”.

Visoki kvalitet, proizvedeno u Švedskoj.

Formula uštede energije: 17% + 83% = 100%

Unutrašnja jedinica

Dostupna u četiri verzije za Compress 6000 AW: dva kompaktna rešenja , tzv. „Toranj“, sa integrisanim bojlerom, koja bitno štede prostor i dva rešenja za zidnu montažu za grejanje i hlađenje, koja mogu biti monoenergetska ili bivalentna.

* Monoenergetski način rada znači da se koristi jedan vid izvora energije

* Bivalentni režim rada podrazumeva da je moguće koristiti dva različita energenta (struja i na primer gas)

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu nove unutrašnje jedinice napravljene od specijalnog EPP materijala (čestice pene na bazi polipropilena koje se mogu reciklirati), spoljašnja jedinica Compress 6000 AW je takođe značajno lakša od prethodnih konvencionalnih rešenja.

To olakšava lako rukovanje i lako instaliranje. Pronaći mesto za instaliranje Compress 6000 AW je jednostavnije nego što mislite. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, zahteva vrlo malo prostora. EPP struktura čini ga ne samo laganim, već i izuzetno tihim.

Jacina: 
Varijante: 

Slični proizvodi