You are here

Vaillant recoCOMPACT exclusive 230V toplotne pumpe sa integrisanim spremnikom i rekuperatorom

Šifra:
300171
Cena:1.546.008,00 RSD
Dodajte u listu želja
Proizvod je neocenjen

Izborom ekskluzivne toplotne pumpe recoCOMPACT dobija se sve u jednoj jedinici: grejanje, hlađenje, ventilacija i priprema tople vode. Kompaktna jedinica sastoji se od toplotne pumpe, rezervoara za toplu vodu (225 l) i ventilacione jedinice, a ceo agregat je zasnovan na takozvanoj toplotnoj pumpi "Split Mounting Concept", koji omogućava odvajanje pojedinih elemenata radi lakšeg transporta uređaja i postavke na mestu predviđenom za instalaciju. Svi glavni elementi uređaja su dostupni su prednje strane, što olakšava puštanje u radi i održavanje uređaja. Kombinovanje ventilacione jedinice i toplotne pumpe u jednoj jedinici povećava efikasnost sistema. Ventilaciona jedinica dovodi svež vazduh u prostoriju da bi stvorio čistu i zdravu atmosferu, dok se otpadni vazduh iz prostora koristi kao izvor toplote za toplotnu pumpu.

U normalnom radu recoCOMPACT exclusive je jedna od najtiših toplotnih pumpi za unutrašnju ugradnju na tržištu. To je zato što se Vaillant Sound Safe System nalazi u toplotnoj pumpi. U noćnom režimu rada je još tiša. Sistem ispunjava i najstrožije zahteve za zaštitu od buke i zbog toga je pogodan za gusto naseljena gradska područja.

Ima Green IQ oznaku koja predstavlja vrhunske performanse, održivost i umrežavanje toplotne pumpe.

Toplotna pumpa je dostupna u tri razreda termičkih performansi (A-7/W35): 3,6; 5,7 i 7,2 kW, a svi modeli su opremljeni višestepenim izmenjivačem toplote od 5,4 kW kao opcijom podrške. Za rad je potrebno obezbediti sistem vazdušnih kanala za usisavanje svežeg vazduha i odvođenje otpadnog.

Naziv: 

Slični proizvodi