You are here

Vaillant versoTHERM plus 230V toplotne pumpe vazduh/voda

Šifra:
300174
Cena:1.030.872,00 RSD
Dodajte u listu želja
Proizvod je neocenjen

Odabirom uređaja versoTHERM plus korisniku je na raspolaganju svestrana toplotna pumpa vazduh/voda koja nudi veliki broj tehničkih i instalacionih rešenja. U zavisnosti od zahteva objekta, versoTHERM se može kombinovati sa odgovarajućim rezervoarima potrošne tople vode, sa ventilacionim modulom versoVAIR i sa različitim centralnim i decentralizovanim uređajima za rekuperaciju.

Ventilacioni modul versoVAIR, kojeg je moguće naručiti kao dodatni pribor, podiže iskorišćavanje sistema jer se iskorišćava toplota otpadnog vazduha i ujedno se rešava i odovodna ventilacija prostora (npr. kupatilo).

U normalnom radu, versoTHERM plus je jedna od najtiših toplotnih pumpi za unutrašnju ugradnju na tržištu. To je zato što se Vaillant Sound Safe Sistem nalazi unutar toplotne pumpe. U noćnom režimu rada je još tiša. Sistem zadovoljava i najstrožije zahteve zaštite od buke, te je zato prikladan i za gusto naseljena urbana područja.

Toplotna pumpa dostupna je u tri razreda termičkog efekta (A-7/W35): 3,6; 5,7 i 7,2 kW, te su svi modeli opremljeni višestepenim elektrogrejačem termičkog efekta 5,4 kW kao opcija podrške. Za rad je potrebno osigurati sistem vazdušnih kanala za unos svežeg vazduha i ispuštanje otpadnog.

Naziv: 

Slični proizvodi