You are here

Često postavljanja pitanja (ČPP)

Kako se pretražuje internet prodavnica?

Termor internet prodavnica Vam daje mogućnost da na lak i brz način kupite željeni proizvod. Do željenog proizvoda možete doći vrlo lako pomoću kategorija koje se nalaze sa leve strane, kao i spiskom svih proizvođača proizvoda koje imamo na raspolaganju u našoj prodavnici koji se takođe nalaze sa leve strane ispod kategorija proizvoda. 

Možete pretraživati proizvode i pomoću opcije "traži" koja predstavlja pravougaonik koji se nalazi sa gornje desne strane prodavnice. Opcija "traži" Vam daje mogućnost da u pravougaonik unesete ključne reči proizvoda koji tražite, a zatim klikom na "lupu" u pravougaoniku dobijate rezultate proizvoda na ključne reči koje ste uneli.

Na zaglavlju se nalazi red linkova od kojih Vam je dostupan link "naslovna" koji Vam daje mogućnost da gde god da se nalazite u prodavnici, uvek možete da se vratite na njen početak. Takođe imate i link "akcija", koji Vam pruža uvid u proizvode koji imaju akcijste pogodnosti, kao i link "novosti", "o nama" kao i "kontakt" gde mozete pronaći način da nas kontaktirate ili da saznate kako da dođete do nas. 

Kako se pronalazi odgovarajući artikl?

Do proizvoda koji tražite možete doći na dva načina:

  • Pregledom kategorija  
  • Pretragom 

Pregled kategorija podrazumeva listanje kategorija iz menija sa leve strane. 

Pretraga podrazumeva pronalaženje proizvoda na osnovu karakteristične ključne reči - najčešće naziv, model ili robna marka. Upišite ključne reči u predviđeno polje za pretragu i kliknite dugme sa leve strane polja 'Traži'. Dobićete listu proizvoda koji odgovaraju zadatim ključnim rečima.

Kako se kupuje?

Pre nego što se odlučite na kupovinu proizvoda, morate da napravite Vaš nalog, a to ćete uraditi tako što kliknete na link "prijavi me" koji se nalazi u gornjem desnom uglu (detaljnije o tome kako da napravite nalog u sledećem pitanju).

Kada ste napravili nalog i pronašli proizvod koji želite da kupite, morate da uđete u taj proizvod klikom na njegovu sliku ili na link koji se nalazi ispod slike. Kada uđete u detaljniji opis proizvoda, videcete sa desne strane plavi pravougaonik u kom piše "dodajte u korpu" koji treba da kliknete a zatim će Vam izaći prozor koji će imati opciju da zavšite sa kupovinom kao i opciju da nastavite kupovinu ukoliko to nije jedina stvar koju želite da kupite.

Kada ste kliknuli na opciju "završite kupovinu", izaći će Vam proizvod, količina tog proizvoda koju možete menjati u zavisnosti od Vaše želje, kao i ukupna cena Vaše porudzbine koja je izražena u PDV-u. Zatim kliknete na plavi pravougaonik u donjem desnom uglu u kom piše "blagajna" koji Vam otvara novi prozor u kome popunjavate Vaše lične podatke kao i opcije da birate način plaćanja i isporuke.

Kako se pravi nalog?

Pre nego što se odlučite na kupovinu proizvoda, morate da napravite Vaš nalog, a to ćete uraditi tako što kliknete na link "prijavi me" koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Kada ste to uradili, izaći će vam nov prozor u kom treba da kliknete na opciju "napravite nov naloog".

U novom prozoru izaći će Vam polja u kojima uonsite Vaše korisničko ime, e-mail adresu (koja je zaštićena od strane naše prodavnice), kao i lozinku koju sami smišljate. Nakon toga imate plavi pravougaonik u kom piše "napravite nov nalog", i kada klinete na njega kompletirali ste proces pravljenja naloga imožete da nastavite Vašu kupovinu.

Kako se plaća?

Postoji više načina kako možete da platite proizvod koji kupujete preko onilne prodavnice:

  • Plaćanjem po prijemu proizvoda na kućnu adresu (pouzećem)
  • Možete lično doći i preuzeti proizvod u našem maloprodajnom objektu u Bulevaru Kralja Aleksandra 357, Zvezdara,11050 ,Beograd
  • Uplatnicom / E-bankingom tako što ćete uplatu izvršiti na sledeći način:

                 Svrha plaćanja: broj porudžbine

                Broj računa: 325-9500600034557-72

Kako se isporučuje?

Isporuka artikala se vrši po uplati na tekući račun ili otkupninom kod kurirske službe.

Za uplatu na tekući račun izdaćemo Vam predračun. Rok za uplatu naručenih proizvoda je tri radna dana od trenutka porudžbine. Roba se isporučuje po uplati predračuna. U slučaju uplate a nemogućnosti isporuke naručenih artikala zbog naše greške uplaćeni iznos Vam se vraća u celosti u roku do 3 dana.

Pošiljke kupljene na našoj web prodavnici isporučuju se kurirskom službom po važećem cenovniku i u skladu sa njihovim radnim vremenom. Isporuka pošiljki se radi isključivo na teritoriji republike Srbije.

Robu takodje možete preuzeti lično u našem maloprodajnom objektu u Bulevaru Kralja Aleksandra 357, Zvezdara,11050 ,Beograd

Troškove transporta kupljenih artikala snosi kupac.Troškove transporta plaćate prilikom pruzimanja pošiljke.

ROK ISPORUKE JE 1 DO 3 RADNA DANA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI ARTIKLA. Neke artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom BEX se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se dodaju na iznos Vaše porudžbine.

Za porudžbine vrednosti veće od 50.000,00 dinara na teritoriji Beograda isporuka je besplatna 

Naša prodavnica zadržava pravo promene cena bez prethodne najave. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške....

Period za reklamaciju?

Period za reklamaciju ili zamenu proizvoda je 7 dana od preuzimanja proizvoda.