You are here

Kako kupovati

Pre nego što se odlučite na kupovinu proizvoda, morate da napravite Vaš nalog, a to ćete uraditi tako što kliknete na link "prijavi me" koji se nalazi u gornjem desnom uglu (detaljnije o tome kako da napravite nalog u često postavljenim pitanjima).

Kada ste napravili nalog i pronašli proizvod koji želite da kupite, morate da uđete u taj proizvod klikom na njegovu sliku ili na link koji se nalazi ispod slike. Kada uđete u detaljniji opis proizvoda, videcete sa desne strane plavi pravougaonik u kom piše "dodajte u korpu" koji treba da kliknete a zatim će Vam izaći prozor koji će imati opciju da zavšite sa kupovinom kao i opciju da nastavite kupovinu ukoliko to nije jedina stvar koju želite da kupite.

Kada ste kliknuli na opciju "završite kupovinu", izaći će Vam proizvod, količina tog proizvoda koju možete menjati u zavisnosti od Vaše želje, kao i ukupna cena Vaše porudzbine koja je izražena u PDV-u. Zatim kliknete na plavi pravougaonik u donjem desnom uglu u kom piše "blagajna" koji Vam otvara novi prozor u kome popunjavate Vaše lične podatke kao i opcije da birate način plaćanja i isporuke.