You are here

Isporuka

Isporuka artikala se vrši po uplati na tekući račun ili otkupninom kod kurirske službe.

Za uplatu na tekući račun izdaćemo Vam predračun. Rok za uplatu naručenih proizvoda je tri radna dana od trenutka porudžbine. Roba se isporučuje po uplati predračuna. U slučaju uplate a nemogućnosti isporuke naručenih artikala zbog naše greške uplaćeni iznos Vam se vraća u celosti u roku do 3 dana.

Pošiljke kupljene na našoj web prodavnici isporučuju se kurirskom službom po važećem cenovniku i u skladu sa njihovim radnim vremenom. Isporuka pošiljki se radi isključivo na teritoriji republike Srbije.

Robu takodje možete preuzeti lično u našem maloprodajnom objektu u Bulevaru Kralja Aleksandra 357,Zvezdara,11050 Beograd

Troškove transporta kupljenih artikala snosi kupac.Troškove transporta plaćate prilikom pruzimanja pošiljke.

ROK ISPORUKE JE 1 DO 3 RADNA DANA,u zavisnosti od raspoloživosti artikla.Za proveru raspoloživosti najbolje je pre kupovine kontaktirati 063/680-480 radnim danom do 08-19h i subotom od 08-16h. Neke artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Naručene proizvode će na Vašu kućnu adresu doneti kurir. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom BEX EXPRESS se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

Za poručene proizvode naplaćuju se dodatni troškovi isporuke koji se dodaju na iznos Vaše porudžbine.

Za porudžbine vrednosti veće od 50.000,00 dinara na teritoriji Beograda isporuka je besplatna 

Naša prodavnica zadržava pravo promene cena bez prethodne najave. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške....