You are here

Bosch Tronic Heat 3500 elektro kotao

Šifra:
7738502610
Cena:91.076,00 RSD
Dodajte u listu želja
Prosek: 6 (2 glasova)

 

Jednostavno besprekoran
Jednostavne stvari čine život lagodnim. Imajući na umu ovo geslo, Bosch je za Vaš dom razvio Tronic Heat 3500 električni kotao za centralno grejanje. On prijatno greje Vaš stambeni prostor i opciono priprema toplu vodu za Vaše potrebe. Jednostavno se instalira i sa njim upravlja. Još jedna prednost u njegovu korist je elegantni dizajn.

Primena
Ukoliko će ovaj električni kotao biti jedini izvor toplotne energije u sistemu grejanja, Tronic Heat 3500 sa ekspanzijonom posudom i ErP trobrzinskom pumpom sa konstantnim brojem obrtaja koja štedi električnu energiju, on je za Vas najbolji izbor. Idealno je rešenje za projekte modernizacije instalacije grejanja i za opremanje novih stambenih prostora.

Inteligentna elektronika i jednostavno upravljanje
Intuitivna koncepcija upravljanja jednostavna je za rukovanje. Pregledni multifunkcionalni displej instaliran je na dostupnom mestu, sa tasterima i grafičkim prikazom. Elektronika prati vitalne funkcije kotla, vrši dijagnozu smetnje i na multifunkcionalnom displeju ispisuje šifru smetnje.

Uživajte u prednostima
Bosch kvalitetan električni kotao odlikuje se brojnim detaljima. Npr. ovaj električni kotao tih je gotovo kao šapat i jedva se čuje dok radi. Ugrađena elektronika obezbeđuje podjednaku raspodelu toplotne energije do svih radijatora, a time se postiže njegov posebno dugi radni vek trajanja. Moguće je i kaskadno izvođenje do 6 kotlova uz dodatni modul KASK.

– Električni kotao za grejanje i pripremu sanitarne vode pomoću akumulacionog bojlera
– Trobrzinska pumpa sa konstantnim brojem obrataja
– Uključivanje/isključivanje grejača, sa internim tajmerom koji ravnomerno uključuje grejače (uključivanje grejača sa najmanjim vremenom rada)
– Sigurnosni temperaturni graničnik sa daljinskim naponskim okidačem (bez napajanja u redovnom radu, duži radni vek)
– Mehanički merač pritiska vode u sistemu
– Vođenje preko sobnog termostata/mogućnost kupovine dodatnog modula EKr za regulaciju temperature polaznog voda grejanja na osnovu spoljašnje temperature, vremensko upravljanje, upravljanjem radom grejnog kotla signalom od 0…10V, blokiranje pripreme tople vode za kupanje
– automatsko odzračivanje kotla za grejanje
– dodatni modul KaSK – kaskadna regulacija do 6 grejnih kotlova, regulacija na osnovu spoljašnje temperature
– Zaštita od smrzavanja pomoću zasebnog programa
– Multifunkcioni displej za jednostavno rukovanje i podešavanje
– Elektronika prati vitalne funkcije kotla, vrši dijagnozu smetnje i na multifunkcionalnom displeju ispisuje šifru smetnje

Snaga (kW): 

Slični proizvodi