You are here

Ferroli

termor beograd ferroli divatech d f gasdni konvencionalni kotao kombinovani fasadni 24 32 37kw

Ferroli Divatech D F fasadni kombinovani gasni kotao

Kombinovani gasni kotao za proizvodnju tople vode i grejanje. Gorionik otvorenog plamena sa elektropaljenjem , hermetični zatvoreno ložište sa prinudnom cirkulacijom i mikroprocesorskim sistemom kontrole. Kompaktna veličina i prikladna težina.

69.384,00 RSD
termor beograd ferroli divatech d hf gasdni konvencionalni kotao kombinovani fasadni 24 32 kw

Ferroli Divatech D HF fasadni cirkulacioni gasni kotao

Cirkulacioni gasni kotao za grejanje. Gorionik otvorenog plamena sa elektropaljenjem , hermetični zatvoreno ložište sa prinudnom cirkulacijom i mikroprocesorskim sistemom kontrole. Kompaktna veličina i prikladna težina.

66.552,00 RSD
termor beograd ferroli toplotne pumpe omnia m vazduh voda monoblok

Ferroli Omnia M 3.2 toplotna pumpa monoblok

Nova Ferroli monoblok toplotna pumpa vazduh/voda Omnia M 3.2 – efikasno i kompaktno rešenje za grejanje i hladjenje Vašeg doma

385.776,00 RSD
termor beograd ferroli toplotne pumpe omnia s3.2 vazduh voda split

Ferroli Omnia S 3.2 toplotna pumpa split

Nova gama toplotnih pumpi sa punim inverterskim split sistemom i ekološkim rashladnim sredstvom R32. Sastoji od spoljne jedinice koja sadrži najvažnije elemente rashladnog kruga, od kompresora do izmenjivača toplote sa vazdušne strane, koji se povezuje sa cevima rashladnog sredstva do unutrašnje jedinice.

468.571,00 RSD
termor beograd ferroli sfl liveni kotao

Ferroli SFL liveni kotao

Kotao Ferroli SFL na čvrsto gorivo je konstruiran i prilagođen loženju drvima, ugljem i peletima s dvoje vrata i sa brzom i lakom mogućnošću prebacivanja loženja na drva ili pelete. 

Nova konstrukcija, visok stepen iskorišćenja (klasa 3 EN 303-5), pouzdanost, jednostavno korištenje i jeftino održavanje.

165.672,00 RSD