You are here

Vaillant aroTHERM Split toplotna pumpa vazduh/voda spoljna jedinica

Šifra:
300164
Cena:516.600,00 RSD
Dodajte u listu želja
Proizvod je neocenjen

Spoljnja jedinica aroTHERM Split VWL 35/5 AS 230 V ide sa unutrašnjim jedinicama uniTOWER VWL 78/5 IS ili hidrauličnim zidnim modulom VWL 57/5 IS.

Novi sistem split varijanti toplotnih pumpi koje nam dolaze iz Vaillant-a predstavljaju inovativan, moderan i pouzdan sistem za grejanje, hlađenje i pripremu tople vode u Vašem domaćinstvu. Visok kvalitet proizvodnje osigurava trajni kvalitet funkcija grejanja i hlađenja. Nova tehnološka rešenja i opsežni i optimizovani detalji omogućavaju Vam trostruki povrat investicije.

Toplotna pumpa artoTHERM split dostupna je u snagama od 3, 5, 7, 10 i 12 kw deklarisanim za uslove A-7/W35°C. Raspon snaga je od 3 do 12 kw pri spoljnoj temeraturi -7°C, kao i  pouzdan rad pri niskim spoljnim temeraturama od -20°C. Sastoji se iz dva dela, toplotne pumpe koja se nalazi napolju i unutrašnje jedinice. Može se kombinovati sa uniTOWER jedinicom (sadrzi integrisan bojler) kao i sa zidnim hidrauličkim modulom. aroTHERM split je toplotna pumpa koja koristi besplatnu energiju iz vazduha i nudi najbolji odnos uloženog i dobijenog ta stambene objekte.

Toplotna pumpa se postavlja pored zida kuće ili na udaljenosti do 25m od objekta. Unutrašnja jedinica uniTOWER (veličine frižidera) postavlja se unutar objekta i nudi niz prednosti:

  • Ušteda prostora - sa svojim kompaktnim dimenzijama (188x60x69 cm) uniTOWER ne zauzima previše od Vašeg životog prostora.
  • Neupadljiva instalacija - hidraulički delovi integrisani unutar uređaja
  • Komfor pripreme potrošne tople vode za četiri osobe zahvaljujući rezervoaru zapremine od 190 lit.

Sistem aroTHERM nije samo izuzetnio štedljiv i efikasan. Zahvaljujući sistemu SoundSafeSystem takođe je neverovatno tih. Nivo buke hidrauličnog modula nije glasniji od zvuka modernog frižidera. Spoljna jedinica takođe radi izuzetno tiho i na samo par metara od uređaja može se uporediti sa tihim šuštanjem lišća. To je ključna prednost pogotovo u naseljenim mestima, što omogućava implementaciju i gradskim zonama sa strogim ograničenjem buke.

Ako koristite mobilnu aplikaciju multiMATIC, možete pristupiti Vašem Vaillant sistemu bilo gde na Svetu. Putem Vašeg smart uređaja možete jednostavno prilagoditi temeraturu, podesiti programe za određivanje vremena, pristupiti posebnim mogućnostima ili jednostavno proveriti dsa li je sve u radu kod kuće. Jasan meni čini korišćenje aplikacije jednostavnim. 

Priključak: 
Snaga (kW): 

Slični proizvodi